Maksuttomat tietosuojaoppaat

Olemme tuottaneet tietosuojan ja siihen liittyvien käsitteiden ymmärtämistä helpottavia oppaita. Voit ladata niitä allaolevilla lomakkeilla maksutta omaan käyttöösi.


Whistleblowing ja tietosuoja

Uusi direktiivi vaatii, että tietynlaisten yritysten on toteutettava ilmoituskanava, jossa on turvallista tehdä ilmoituksia väärinkäytöksistä

ja epäeettisestä toiminnasta. Millaisia lisävaatimuksia ilmoituskanavan käyttöönotto yrityksille tuo? Lataa maksuton opas ja ota vaatimukset haltuun.


Yrityksen tietosuojaopas

Johdatus yrityksen tietosuojaan: mitä pitää tehdä ja miksi asia on merkityksellinen?

Vastaukset kysymyksiin tässä oppaassa.


Ulkoistukset ja tietosuoja

Mitä tulee ottaa huomioon kaikissa ulkoistustapauksissa, joissa mahdollistetaan pääsy rekisterinpitäjän henkilötietoihin?


5 yleisintä GDPR-sudenkuoppaa

Tuhansien asiakaskeskustelujen sekä asiantuntijatukitilanteiden pohjalta olemme laatineet viiden kohdan listauksen yleisimmistä esille tulleista tietosuojaan ja sen toteutumiseen liittyvistä sudenkuopista.

Tämän oppaan esimerkeillä vältät yleisimmät sudenkuopat etkä toista muiden tekemiä virheitä.


Tapaus vastaamo - Mitä opimme siitä?

Psykoterapiakeskus Vastaamon tietomurto on toistaiseksi suurin laatuaan ja kosketti tuhansia ihmisiä. Asian käsittely jatkuu vielä vuosia. Mitä tapahtui ja mitä tapahtumasta voi oppia, jotta omassa organisaatiossa ei vastaavaa pääsisi tapahtumaan?